Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd.
Thuis

Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd. Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd. Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd. Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd. Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd. Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd.
Our headquaters offices front desk membrane factory sales office plant assemble factory Jiangsu factory

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : M.
Aantal werknemers : 500~1000
Jaarlijkse omzet : 50000000-100000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 70% - 80%

    Werkte Milieu de Technologieco. van Guangdong Morui, Ltd, top 5 membraanfabrikant in China met meer dan 1000 werknemer, 14 bureaus van de takverkoop, 12 organisaties en één volledig solution&projectbedrijf samen (Jiulixin). Momenteel sluit ons verkoopvolume aan 300 miljoen RMB per jaar.

    Wij zijn een internationaal milieuwetenschap en technologiebedrijf meer dan 20 jaar ervarings in membraanproductie, het ontwerp van het milieumateriaal, vervaardiging, verkoop en de dienst.

    Wij bezitten kerntechnologie bij de membraanproductie, met meer dan 20 jaar ervarings op praktijk. Wij hebben het traditionele membraan door samenstellingswijziging verbeterd. Nu op al ons membraan zijn van uitstekende kwaliteit. Onze productie omvat etc. RO-membraansysteem, UF/NF, membraansysteem, het systeem van de zeewaterontzilting, MBR-membraansysteem.

    Ons product is verkocht aan meer dan 57 provincies met stabiele kwaliteit, hoge lage GFD, - vermindering en lange levensduur. Verwijs naar internationale norm, bepaalde ons bedrijf een hoogte - systeem voor kwaliteitscontrole. Wij controleren de materiële aankoop strikt, beschermen de kwaliteit tegen begin. Al proces van vervaardiging wordt strikt beheerst en gecontroleerd.

    Onze visie: gezondheid, milieu en beroep. Vriendelijk ken uw onderzoek, konden wij iets voor deze aarde en beter samen doen morgen.

 

     China Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

     M.r&d centrum, in Shanghai met 20000㎡。 wordt gevestigd dieDe teams omvat minstens één wetenschappelijke professor, twee verwante professoren, 5 artsen en anderen. Wij voeren meer dan 10 miljoen in R&D per jaar in en dringen bij de innovatie, voltooiing aan.

 

      China Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

      M. verkoopcentrum van Guangdong in Shenzhen, over 1000㎡。 wordt gevestigd dieWij hebben hier 20 nationale verkoop en 8 internationale verkoop, financiële afdeling, ontwerpafdeling en algemene manager.   

 

       China Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

       China Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

       M. het centrum van de groepsproductie in Yancheng, Jiangsu-Provincie wordt gevestigd, behandelt een gebied van 130000㎡, met werknemer die meer dan 500. Wij hebben workshop voor het membraan van UF/NF en RO-, en twee workshops voor MBR, DTRO-membraan.

 

       

 

 

 

   

Contactgegevens
Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Benson

Tel.: 86-13530341575

Fax: 86-0755-27415005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)