Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd.
Thuis ProductenOmgekeerde Osmosemembraan

99% het ontzilte Materiaal van de het Waterbehandeling van 20m3 1000LPH RO

Ik ben online Chatten Nu

99% het ontzilte Materiaal van de het Waterbehandeling van 20m3 1000LPH RO

99% Desalted 20m3 1000LPH RO Water Treatment Equipment
99% Desalted 20m3 1000LPH RO Water Treatment Equipment

Grote Afbeelding :  99% het ontzilte Materiaal van de het Waterbehandeling van 20m3 1000LPH RO

Productdetails:

Plaats van herkomst: Fuzhou, China
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Yk-RO1000
Gedetailleerde productomschrijving
Zout Verwerpingstarief:: 96%-99% Toepassing:: waterbehandeling
Capaciteit:: 1000LPH Certificatie:: ISO9001
Voorbehandeling: Roestvrij staal of FRP-Tank Systeem: Omgekeerde Osmose
Pompen: CNP of Grundfos HS code: 8421299090
Hoog licht:

Het Materiaal van de het Waterbehandeling van 1000LPH RO

,

het Materiaal van de het Waterbehandeling van 20m3 RO

,

99% ontzilt Omgekeerde Osmosesysteem

ro het materiaal van de het waterbehandeling van het omgekeerde osmosesysteem ro

Van het omgekeerde Osmosesysteem (RO-Waterzuiveringsinstallatie) de verwerking:
Eerste stadiumvoorbehandeling. (Zandfilter)
Het gebruik van de multi-middelgrote filters van het kwartszand, hoofddoel moet het water verwijderen bevat sediment, mangaan, roest, colloïde materiële, mechanische onzuiverheden, opgeschorte vaste lichamen en andere deeltjes in bovengenoemde 20UM van substanties gevaarlijk aan gezondheid. De aftakkingstroebelheid is minder dan 0.5NTU, CODMN minder dan 1.5mg/L, ijzerinhoud van minder dan 0.05mg/L, SDI minder dan of gelijk aan 5. De waterfilter is een soort „fysico-chemisch“ proces, het water door korrelige materialen wanneer de geïsoleerde onzuiverheden van het filterwater en colloïdale opschortingen. De filter is een efficiënte waterreiniging en de behandeling van het belangrijkste proces in de voorbereiding van zuiver water is een onontbeerlijk proces.

Tweede stadiumvoorbehandeling (Koolstoffilter)
Geactiveerde die koolstoffilters worden gebruikt om het pigment in het water te verwijderen, geur die, een groot aantal chemische en biologische organismen, de restwaarde van water en pesticideverontreiniging en andere schadelijke verontreinigende stoffen verminderen.

De structuur van geactiveerde koolstoffilters en de filters van het kwartszand, wordt het verschil geplaatst binnen de sterke adsorptiecapaciteit van geactiveerde koolstof voor verwijdering door de filter van het kwartszand zonder het filter uit organische materiaal, adsorptie van overblijvende chloor in het water, meer dan gebruikend water minder dan of gelijk aan chloor 0.1ML/M3, SDI minder dan of gelijk aan 4, is sterke oxidatiemiddelenchloor, zijn er diverse soorten membraanschade, in het bijzonder, zijn de omgekeerde osmosemembranen gevoeliger voor chloor. Bovendien kan het activeringsprocédé, de oppervlakte van geactiveerde koolstof om niet kristallijne delen van sommige zuurstof-bevattende functionele groepen te vormen, deze functionele groepen een chemische adsorptie van geactiveerde koolstof katalytische oxydatie van slecht nieuws hebben, om de prestaties te herstellen, kan een aantal metaalionen in water effectief verwijderen.

Voorbehandeling in het derde stadium (Harswaterontharder)
De hars van kationen die voor water het zacht worden wordt gebruikt, hoofdzakelijk hardheid van water te verwijderen. De hardheid van water is een belangrijk calcium (Ca2 +), magnesium (Mg2 +) ionensamenstelling, wanneer het bevatten van de ionen van de ruw waterhardheid door de harslaag, het water van Ca2 +, Mg2 + was geruilde harsadsorptie, en andere voorwerpen tegelijkertijd de kwaliteit van de versie van natrium Na + ionen stromen van de waterontharder in het water wordt verwijderd uit de zacht geworden ionen van de waterhardheid. Om omgekeerde osmosemembraan het bevuilen effectief om te verhinderen. Het systeem kan automatisch terugdeinzen, en zo is rood.

Voorbehandeling in de vierde fase (Micronfilter)
De deeltjesgrootte in water om fijne deeltjes, zandfilters te verwijderen kan zeer kleine colloïdale deeltjes in het water verwijderen, zodat de troebelheid 1 graad, maar nog per milliliter water voor honderdduizenden van deeltjesgrootte 1-5 microns colloïdale deeltjes, de druk op deze filter bereikte om water na de deeltjesgrootte van 100 microns of minder in kleine deeltjes te verwijderen, om de troebelheid verder te verminderen, om het volgende proces van de watervereisten van de bescherming van de volgende long-running processen te ontmoeten.
Omgekeerde Osmose

Het Omgekeerde Osmoseapparaat is een materiaal om het zoute water met de actie van drukverschil van semipermeabel membraan te zuiveren. Het wordt genoemd omgekeerde osmose, aangezien het tegenovergesteld aan natuurlijke penetratierichting is. De verschilmaterialen hebben verschillende osmotische druk.

De omgekeerde osmose kan verwijderen meer dan 97% van oplosbare zout en boven 99% van het colloïde, micro-organisme, deeltjes en de organische materialen, die het beste materiaal van de eerste-keuskeus in de techniek van modern gezuiverd water, hoogst gezuiverd water en ruimtewater de het worden (super-gezuiverd water). De meest benadrukte eigenschappen zijn laag energieverbruik, geen verontreiniging, eenvoudige techniek, water van uitstekende kwaliteit en geschikt verrichting en onderhoud.

RO met omgekeerde was is de tank-ro/ro het hart van het systeem van de waterbehandeling, zodat bereidden wij de wastank met schoon voor de binnenkant van RO om de RO-membranen te maken langer werken.

UV steriliseer (Facultatief)
Het gebruikt UV om sommige bacteriën te doden die ook door het omgekeerde osmosesysteem kunnen overgaan.
Desinfecteer buis goedkeuren hoogte - het kwaliteitsroestvrije staal, het materiaal met hoog rendement dat roestige bezinning kan krijgen moet ultraviolette straal, zal geen verontreiniging terwijl het gebruiken, overeenstemming met de hygiënische behoeften van de voedselindustrie produceren. Buis desinfecteren de ingebouwde ultraviolette lamp en de kwartsglazen buis, buis voor luchtdichte container
Ozonsterilisator
Sommige bacteriën kunnen niet door UV, het ozon van het sterilisatorgebruik worden gedood om die bacteriën te doden. Wij gebruiken roestvrij staal 316 voor ozontoren, aangezien het zich tegen Ozon kan zeer goed verzetten dan SS304, het beroepsleven veel langer zullen zijn.


Gebieden:
1)De elektronische industrie, de behandeling van het ultrapurewater van de halfgeleiderindustrie
2)De chemische industrie, de farmaceutische behandeling van het de industrie zuivere water
3)Voedsel, drank, drinkwater, gebotteld drinkwater die, sachet/zak zuivere drinkwaterbehandeling inpakken
4)Het galvaniseren en de waterzuiveringsinstallatie van de leerindustrie
5)Brakke waterontzilting, zeewaterontzilting, metallurgie en de lichte behandeling van het de industrie zuivere water
6)Cosmetischee producten, autobatterij, vloeibare zuivere het waterbehandeling van de meststoffenproductie
7)Eetbaar kubusijs, buisijs enz.
8)School, hotel, het ziekenhuis, laboratorium, oppervlaktebehandeling, hydraulische test, industriële boiler, krachtcentraleboiler, het waterbehandeling van de hoge drukboiler

Opmerkingen: Wij kunnen de huisvesting van het glasvezelmembraan, de huisvesting van het roestvrij staalmembraan, de tank van de glasvezelfilter, de tank van de roestvrij staalfilter en pomp & RO-membrance van verschillende merken gebruiken.

Eigenschappen van het materiaal van de het waterbehandeling van het omgekeerde osmosesysteem:
·GEEN chemische regeneratie
·Geen gevaarlijk afvallossing, goed is voor milieu beschermen
·het omgekeerde osmosesysteem is ononderbroken verrichting, eenvoudige verrichting
·het omgekeerde osmosesysteem is gemakkelijk installalation en onderhoud

1000LPH de behandeling van het omgekeerde Osmosewater equipemnt.: Automatische controle+stainless staal (voorbehandelingstank en alle pijpen) + het membraan van Nanfang pump+ DOW

Contactgegevens
Guangdong Morui Environmental Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Benson

Tel.: 86-13530341575

Fax: 86-0755-27415005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)